Nastavení
Jemný růžový pepř je vhodný na pečené maso a ryby
Pelyněk estragon, známý také jako estragon nebo Artemisia dracunculus, je aromatická bylina, která se hojně používá v kuchyni pro svou jemnou a sladkou chuť s nádechem anýzu.
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
Vhodný k nakládání zeleniny a hub, do omáček, na dušené maso atd.
Oblíbená směs pepřů je vhodná na dochucení masa, do polévek, omáček atd.
Vhodný do cukroví a sušenek, horkých i studených nápojů, na pečenou drůbež atd.
Celé chilli papričky, velikost 2,5cm
Do chlebového těsta, vařených brambor, k nakládání zelí, na pečené maso atd.
Do houbových jídel, polévek a omáček
Původem indická směs je vhodná do masových a zeleninových jídel
Jemnější pepř specifické vůně vhodný na maso, do polévek a omáček
Vhodné k nakládání zeleniny a hub, na dušené ryby atd.
Složení: Květový med, maltodextrin, stabilizátor E401
Do masových směsí, smetanových omáček, krémových polévek atd.
Badyán je vhodný do horkých nápojů, vývarů, zeleninových pokrmů atd.
Do kompotů, horkých nápojů, vývarů, omáček, k vaření rýže atd. Balení: Znovu uzavíratelný papírový sáček ( doypack )
Nacházíte se na straně 23 z 26.