Nastavení
Jemná varianta kari je původem ze Srí Lanky a je vhodná zejména pro přípravu minutek
Jemná směs je vhodná k dochucení masa a zeleniny nejen pro děti
K ochucení pečeného a grilovaného drůbežího masa
Na grilované a pečené kuře
Do jablečného závinu, chlebového těsta, k nakládání zeleniny, na ryby atd.
Směs vhodná do těsta na chléb, bagety a jiné pečivo
Ostrý typ thajského kari je vhodný na masové a zeleninové směsi
Kurkuma - Indický šafrán je vhodná do krémových polévek, omáček, zeleninových a masových směsí, do vařené rýže.
Ke zdobení hotových jídel, do mletého masa, polévek, salátů, nebo jako chuťovka samotná
Indický typ kari je vhodný k přípravě polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb
Vhodný do luštěninových jídel, polévek, marinád, mletého masa atd.
Koření vhodné na dochucení čerstvých salátů
Sůl k marinování a finálnímu dochucení masa
Palčivá kořenící směs je vhodná na přípravu pikantních jídel
Skvělá náhrada čerstvého česneku
Směs koření původem z Louisiany je vhodná na steaky, ryby nebo kuřecí maso
K marinování vepřových žebírek
Nacházíte se na straně 8 z 21.