Nastavení
Do masových směsí, smetanových omáček, krémových polévek atd.
Vhodné na přípravu většiny druhů gulášů
Vyvážená směs k přípravě polévek
Jemný prášek je vhodný do krémových polévek a omáček
Na přípravu čínských minutkových jídel
Směs sušené zeleniny
Vhodný do luštěninových jídel, polévek, marinád, mletého masa atd.
Skvělá náhrada čerstvého česneku
Původem gruzínská směs je vhodná na drůbeží a jehněčí maso, nebo k dochucení zeleninových a luštěninových jídel
K dochucení masa a všech slaných jídel
Vhodné na přípravu perníčků, sušenek nebo litého perníku
Do chlebového těsta, jablečného závinu,čajového pečiva, nakládané řepy, zelí atd.
Do vývarů, smetanových a sýrových omáček, vánočkového těsta atd.
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
Egyptský pepř je vhodný na dušené maso a ryby, pro přípravu jídel orientální kuchyně, do vánočního cukroví a pečiva
K dochucení masa, polévek, omáček, k nakládání masa, zeleniny, hub atd.
Nacházíte se na straně 20 z 21.