Nastavení
K dochucení masa, polévek, omáček, k nakládání masa, na grilování atd.
Velmi pálivé koření k dochucení všech pikantních jídel
Ibišek květ řez ( Hibisci flos - tot.)
K přípravě čaje, nebo pro široké použití v kuchyni
Směs smícháme s máslem a solí. Výborné na pečivo, grilované maso a zeleninu. Vhodné do pomazánek, nádivek, majonéz atd.
Vhodné k nakládání zeleniny a hub, na dušené ryby atd.
Do salátů, omáček, na těstoviny atd.
Vhodná do sladkých pokrmů, pečiva a cukroví, do rajských protlaků, čatní atd.
Vhodný na zvěřinu, do nádivek a omáček
List této jarní bylinky je jemnou náhradou paličkového česneku, vhodný do polévek, omáček, pomazánek, pesta atd.
Vhodná především do gulášů, omáček a mletých mas
Chuťový zvýrazňovač
Jemný růžový pepř je vhodný na pečené maso a ryby
Vhodná do masitých jídel, omáček, pomazánek, na sýr atd.
Červené přírodní dochucovadlo a barvivo k dochucení pokrmů.
Na steaky, ryby do pikantních omáček, dresinků atd.
Nacházíte se na straně 19 z 21.