Drana
Původem čínská pikantní směs je vhodná na pečené maso a drůbež
Kód: 1724
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
Kód: 1522
Živočišný zahušťující čirý přípravek
Kód: 1814
Vhodná do zabíjačkových specialit, do bramborových a luštěninových jídel, do polévek, omáček atd.
Kód: 1545
Jemnější pepř specifické vůně vhodný na maso, do polévek a omáček
Kód: 1592
Do sladkých dezertů, cukroví, pomazánek, horkých nápojů, na ryby atd.
Kód: 1464
Do sladkých dezertů, cukroví, pomazánek, horkých nápojů, na ryby atd.
Kód: 1463
Dávkování: 20g na 1 litr vroucí vody, rozmícháme ve vroucí vodě a 5 min povaříme
Dehydratovaný výrobek , minimální hmotnost: 670g
Kód: 1808
Lehce pikantní směs je vhodná k přípravě domácích klobás
Kód: 1723
Podporuje činnost žaludku, při poruchách trávení atd.
Kód: 1480
Novinka
Levandule - rostlinné části
Kód: 1879
K ochucení pečeného a grilovaného drůbežího masa
Kód: 1721
Vhodná do sladkých pokrmů, pečiva a cukroví, do rajských protlaků, čatní atd.
Kód: 1632
Novinka
Jemný růžový pepř je vhodný na pečené maso a ryby
Kód: 1926
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
Kód: 1523
Vhodný k nakládání zeleniny a hub, do omáček, na dušené maso atd.
Kód: 1535
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
Kód: 1524
Oblíbená směs pepřů je vhodná na dochucení masa, do polévek, omáček atd.
Kód: 1593
Stránka 17 z 21 -
365 položek celkem