Nastavení
Jemnější pepř specifické vůně vhodný na maso, do polévek a omáček
Původem čínská pikantní směs je vhodná na pečené maso a drůbež
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
Živočišný zahušťující čirý přípravek
Vhodná do zabíjačkových specialit, do bramborových a luštěninových jídel, do polévek, omáček atd.
Do sladkých dezertů, cukroví, pomazánek, horkých nápojů, na ryby atd.
Dávkování: 20g na 1 litr vroucí vody, rozmícháme ve vroucí vodě a 5 min povaříme Dehydratovaný výrobek , minimální hmotnost: 670g
Lehce pikantní směs je vhodná k přípravě domácích klobás
Podporuje činnost žaludku, při poruchách trávení atd.
Levandule - rostlinné části
K ochucení pečeného a grilovaného drůbežího masa
Vhodná do sladkých pokrmů, pečiva a cukroví, do rajských protlaků, čatní atd.
Jemný růžový pepř je vhodný na pečené maso a ryby
Vhodný k nakládání zeleniny a hub, do omáček, na dušené maso atd.
Nacházíte se na straně 17 z 21.