Drana
Do masových vývarů, omáček, polévek, rýže atd.
Kód: 1557
Špenát sušený mletý (Spinacia oleracea)
Kód: 1641
Do rajské omáčky, vývarů, perníků, jablečného závinu atd.
Kód: 1558
Vhodný do polévek, omáček, salátů, pomazánek atd.
Kód: 1614
Novinka
Lékořice kořen mletý ( Liquiritiae radix - pulvis gross )
Kód: 1912
5g koření použijeme k ochucení 1 litru svařeného vína, horkého ovocného moštu, nebo punče
Kód: 1757
Koření k dochucení mletého masa při přípravě hamburgerů
Kód: 1666
Vhodná do kompotů, horkých nápojů, sladkých pokrmů, rajských protlaků, do čatní atd.
Kód: 1631
Na pizzu, špagety, do rizota a nádivek
Kód: 1563
Vhodný na zvěřinu, do nádivek a omáček
Kód: 1506
Sušené kousky sladkých červených a zelených paprik
Kód: 1573
Pískavice se používá k přípravě cizokrajných pokrmů
Kód: 1609
List této jarní bylinky je jemnou náhradou paličkového česneku, vhodný do polévek, omáček, pomazánek, pesta atd.
Kód: 1849
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
Kód: 1521
Do salátů, omáček, na těstoviny atd.
Kód: 1443
Směs smícháme s máslem a solí. Výborné na pečivo, grilované maso a zeleninu. Vhodné do pomazánek, nádivek, majonéz atd.
Kód: 1668
Jemnější pepř specifické vůně vhodný na maso, do polévek a omáček
Kód: 1591
Stránka 16 z 21 -
365 položek celkem