Nastavení
Směs arabského původu je vhodná na grilované nebo pečené jehněčí a skopové maso
Pikantní původem indická směs vhodná především k marinování a grilování masa a zeleniny
Použití: všude tam kde se používá čerstvý celer
Lehce pikantní směs je vhodná k přípravě domácích klobás
Kopr list 100%
Na steaky, ryby do pikantních omáček, dresinků atd.
K rožnění a grilování masa
Do polévek, omáček, salátů, na dušené maso, do vařených brambor
Koření je vhodné na kuřecí maso, vegetariánské pokrmy, těstoviny atd.
Severoafrická pikantní směs na přípravu omáček d dušenému masu a zelenině.
Do těsta na bramboráky a podobné zeleninové pokrmy.
Meduňka nať 100%
Směs původem z Balkánu je vhodná do zapékané zeleniny a mletého masa
100% mletá karotka. Mrkev obecná ( Daucus carota )
K dochucení masa, polévek, omáček, k nakládání masa, zeleniny, hub atd.
Původem francouzská směs je vhodná na dušenou zeleninu, grilované maso a ryby a do salátů.
Do prejtů, jitrnic, jelítek, haší atd.
Do chlebového těsta, jablečného závinu,čajového pečiva, nakládané řepy, zelí atd.
Nacházíte se na straně 12 z 21.