Nastavení
Vhodná do zabíjačkových specialit, do bramborových a luštěninových jídel, do polévek, omáček atd.
Do salátů, omáček, na těstoviny atd.
Vhodný k nakládání zeleniny a hub, do omáček, na dušené maso atd.
K dochucení polévek, omáček, bramborových jídel atd.
Vhodný do vývarů, smetanových omáček, k nakládání zeleniny a hub, na zvěřinu, do chlebového těsta, brambor, do kysaného zelí atd.
Do polévek, omáček, salátů, na dušené maso, do vařených brambor
List této jarní bylinky je jemnou náhradou paličkového česneku, vhodný do polévek, omáček, pomazánek, pesta atd.
Na pizzu, špagety, do rizota a nádivek
Na dušené hovězí, skopové a jehněčí maso, do slaného pečiva a tomatových jídel
Do jablečného závinu, chlebového těsta, k nakládání zeleniny, na ryby atd.
Velmi pálivé koření k dochucení všech pikantních jídel
Do chlebového těsta, vařených brambor, k nakládání zelí, na pečené maso atd.
Vhodná především do gulášů, omáček a mletých mas
K ochucení pizzy a italských omáček
Původem francouzská směs je vhodná na dušenou zeleninu, grilované maso a ryby a do salátů.
Ke grilování všech druhů masa a zeleniny
K rožnění a grilování masa
Nacházíte se na straně 1 z 21.