Nastavení
K přípravě omáčky, nebo na dochucení uvařených špaget.
K přípravě pečeného a dušeného masa z divočiny
Směs sušené zeleniny k dochucení a ozdobě polévek, vhodná také do pomazánek, nádivek a majonéz
Na přípravu čínských minutkových jídel
Směs vietnamského koření na ochucení polévek a asijských jídel
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
K marinování a grilování vepřové krkovičky
K marinování vepřových žebírek
Na pečené a dušené sladkovodní i mořské ryby
Výrazná kořenící směs vhodná k dochucení všech druhů steaků
Vyvážená směs vhodná k přípravě zelenino-masového základu.
Vhodný na zvěřinu, do nádivek a omáček
Medová marináda k nakládání všech druhů masa a zeleniny
K dochucení masa, polévek, omáček, k nakládání masa, zeleniny, hub atd.
K dochucení masa a všech slaných jídel
Do rajské omáčky, vývarů, perníků, jablečného závinu atd.
Do houbových jídel, polévek a omáček
Jemnější pepř specifické vůně vhodný na maso, do polévek a omáček
Nacházíte se na straně 4 z 26.