Nastavení
Vhodná především do gulášů, omáček a mletých mas
Chuťový zvýrazňovač
Jemný růžový pepř je vhodný na pečené maso a ryby
Vhodná do masitých jídel, omáček, pomazánek, na sýr atd.
Červené přírodní dochucovadlo a barvivo k dochucení pokrmů.
Na steaky, ryby do pikantních omáček, dresinků atd.
Do masových směsí, smetanových omáček, krémových polévek atd.
Vhodné na přípravu většiny druhů gulášů
Vyvážená směs k přípravě polévek
Jemný prášek je vhodný do krémových polévek a omáček
Na přípravu čínských minutkových jídel
Směs sušené zeleniny
Vhodný do luštěninových jídel, polévek, marinád, mletého masa atd.
Skvělá náhrada čerstvého česneku
Původem gruzínská směs je vhodná na drůbeží a jehněčí maso, nebo k dochucení zeleninových a luštěninových jídel
Vhodná do cukrářských výrobků, kompotů, horkých nápojů, sladkých pokrmů, rajských protlaků, do čatní atd.
K dochucení masa a všech slaných jídel
Nacházíte se na straně 25 z 26.