ASIJSKÁ KUCHYNĚ
Nejprodávanější

Kari prášek je univerzální směs koření, které dodá pokrmům bohatou a komplexní chuť.

Směs vietnamského koření na ochucení polévek a asijských jídel

Kari pasta je aromatická směs koření a bylin, která se používá k přípravě různých druhů kari pokrmů, zejména v thajské a indické kuchyni.

Kari pasta je aromatická směs koření a bylin, která se používá k přípravě různých druhů kari pokrmů, zejména v thajské a indické kuchyni. Je ideální pro přípravu...

Kari pasta je aromatická směs koření a bylin, která se používá k přípravě různých druhů kari pokrmů, zejména v thajské a indické kuchyni.

Kari pasta je aromatická směs koření a bylin, která se používá k přípravě různých druhů kari pokrmů, zejména v thajské a indické kuchyni.

Kari pasta je aromatická směs koření a bylin, která se používá k přípravě různých druhů kari pokrmů, zejména v thajské a indické kuchyni.

Vietnamská pálivá chilli omáčka, ideální pro dochucování asijských, polévek, omáček, nudlí, marinád nebo grilovaných pokrmů. Minimální trvanlivost:...

Vietnamská pálivá chilli omáčka, ideální pro dochucování asijských, polévek, omáček, nudlí, marinád nebo grilovaných pokrmů.

Rybí omáčka je tradiční ingredience především v jihovýchodní asijské kuchyni, známá svou výraznou chutí a vůní. Je vyrobena fermentací ryb s mořskou solí a používá se k...

Thajská ústřicová omáčka s výraznou chutí a vysokým podílem kvalitního ústřicového extraktu

Sójová omáčka s česnekem (2,3%) a chilli (4,4%), s cukrem a sladidly.